BLI EN DEL AV ET UNIKT
MILJØ I VEKST OG ENDRING

 
 

– Åpnet sommeren 2017 –

KONTORLOKALER I ET LEVENDE & INNOVATIVT MILJØ 
Byggeprosjektet i Ipark på Ullandhaug er ferdigstilt og sommeren 2017 kunne de første leietakerne flytte inn i splitter nye kontorer. Ipark er et område preget av innovasjon, forskning og næring – med Universitetet og et fremtidig sykehus som nærmeste nabo. I tillegg til kontorlokaler, huser bygget flere av de sentrale arkivene i Rogaland. Spennende arkitektur, fleksibelt og moderne – bygget vil gi flotte rammer rundt din virksomhet. Ledig leieareal med plass til ca 50-80 arbeidsplasser.

 

KONTORLOKALER – Ledig ca 1300 kvm.


FLEKSIBELT, FLEKSIBELT, FLEKSIBELT

Alle lokalene kan innredes og tilpasses etter leietakers ønske. Det er for tiden ledig opp til 1300 kvm med plass til ca 50-80 arbeidsplasser. Enkle kontorer, åpne kontorlandskap eller kontorfellesskap? Det ledige kontorarealet kan tilpasses og innredes etter den enkelte bedrifts behov. 

KVALITETER OG UTFORMING SOM GIR TRIVSEL

Bygget er tegnet av arkitektkontoret LUND+SLAATTO, og har sofistikerte kvaliteter i form av lys, luft, gode materialvalg og høy grad av fleksibilitet. 

Bygget er BREEAM-sertifisert i klassen Excellent. For brukerne av bygget betyr det blant annet at man får et klagefritt innemiljø som tilfredsstiller strenge krav. I tillegg vil det gi lave energikostnader. Bygget er klassifisert i Energiklasse A, og får miljøvennlig energi levert fra Ullandhaug Energi som er basert på varmepumpe teknologi.

INSPIRERENDE OMGIVELSER

Her skal det være godt å jobbe. Bygget tilfører en rekke positive elementer;  det er et sosialt sted mange kommer til å oppsøke med både bibliotek, lesesal, flotte møtefasiliteter, samt en stor og luftig kantine tilrettelagt for ulike typer aktiviteter.

PERFEKT BELIGGENHET

Bygget ligger svært godt plassert i Ipark på Ullandhaug – midt mellom bysentrum, flyplass og industriområder. Med et bredt utvalg av bedrifter og virksomheter i tillegg til Universitetet og et fremtidig sykehus, er området et knutepunkt for kompetanseutvikling, energi, kunnskap og innovasjon. Gode bussforbindelser og god parkeringsdekning gjør det enkelt å komme til og fra.

 

FASILITETER
• Resepsjon
• Personalrestaurant
• Sosiale soner og kaffestasjoner
• Møterom
• Lesesal og bibliotek
• Temalunsjer og faglige arrangement
• Garderobe
• God parkeringsdekning
• Lukket sykkelparkering
• Byggnett "Fiber to the Office"


SE VIRTUAL TOUR AV BYGGET:

Klikk på bildet under for å bevege deg rundt i bygget.