BLI EN DEL AV ET UNIKT
MILJØ I VEKST OG ENDRING

 
 

– Åpnet sommeren 2017 –

KONTORLOKALER I ET LEVENDE & INNOVATIVT MILJØ 
Byggeprosjektet i Ipark på Ullandhaug er ferdigstilt og sommeren 2017 kunne de første leietakerne flytte inn i splitter nye kontorer. Ipark er et område preget av innovasjon, forskning og næring – med Universitetet og et fremtidig sykehus som nærmeste nabo. I tillegg til kontorlokaler, vil bygget huse flere av de sentrale arkivene i Rogaland. Spennende arkitektur, fleksibelt og moderne – bygget vil gi flotte rammer rundt din virksomhet. Ledig leieareal med plass til ca 300 arbeidsplasser.

 

KONTORLOKALER – Ledig ca 5000 kvm.


FLEKSIBELT, FLEKSIBELT, FLEKSIBELT

Alle lokalene kan innredes og tilpasses etter leietakers ønske. Det er for tiden ledig opp til 5000 kvm med plass til ca 300 arbeidsplasser fordelt på tre etasjer. Hele den øverste etasjen er ledig for en større bedrift. Enkle kontorer, åpne kontorlandskap eller kontorfellesskap? Bygget vil passe for både små og store bedrifter.

KVALITETER OG UTFORMING SOM GIR TRIVSEL

Bygget er tegnet av arkitektkontoret LUND+SLAATTO, og har sofistikerte kvaliteter i form av lys, luft, gode materialvalg og høy grad av fleksibilitet. 

Bygget er utformet med tanke på å oppnå  BREEAM-sertifisert bygg i klassen Excellent. For brukerne av bygget betyr det blant annet at man får et klagefritt innemiljø som tilfredsstiller strenge krav. I tillegg vil det gi lave energikostnader. Bygget blir klassifisert i Energiklasse A, og vil få miljøvennlig energi levert fra Ullandhaug Energi som er basert på varmepumpe teknologi.

INSPIRERENDE OMGIVELSER

Her skal det være godt å jobbe. Bygget tilfører en rekke positive elementer;  det blir et sosialt sted mange kommer til å oppsøke med både bibliotek, lesesal, flotte møtefasiliteter, samt en stor og luftig kantine tilrettelagt for ulike typer aktiviteter.

PERFEKT BELIGGENHET

Bygget ligger svært godt plassert i Ipark på Ullandhaug – midt mellom bysentrum, flyplass og industriområder. Med et bredt utvalg av bedrifter og virksomheter i tillegg til Universitetet og et fremtidig sykehus, er området et knutepunkt for kompetanseutvikling, energi, kunnskap og innovasjon. Gode bussforbindelser og god parkeringsdekning gjør det enkelt å komme til og fra.

 

FASILITETER
• Resepsjon og felles sentralbord
• Personalrestaurant
• Sosiale soner og kaffestasjoner
• Møterom
• Lesesal og bibliotek
• Temalunsjer og faglige arrangement
• Garderobe
• God parkeringsdekning
• Lukket sykkelparkering
• Byggnett "Fiber to the Office"


SE VISUALISERINGEN AV BYGGET:

Klikk på bildet under for å spille av.